Mijn naam is Saskia Hal, ik woon sinds oktober 2020 in Schijf. Voor die tijd woonde ik in de omgeving van Utrecht waar ik vanuit De Lotus Coaching werkte als (gezins)coach en budgetcoach. Een jaar na mijn verhuizing heb ik besloten mijn praktijk weer op te gaan bouwen in mijn nieuwe woonomgeving.

 

Ik ga uit van de gedachte dat wij weliswaar autonome mensen zijn maar dat wij ons bewegen in het krachtenveld dat wij “de wereld” noemen. Dat kan soms heel ingewikkeld zijn. Sinds lange tijd hou ik mij bezig met de vraag hoe je overeind kunt blijven in deze gecompliceerde wereld. Hoe kun je trouw blijven aan wat je belangrijk vindt en tegelijkertijd voldoen aan de eisen van de maatschappij?

 

Werkervaring

Ik ben werkzaam geweest in verschillende werkvelden; welzijnswerk, hulpverlening, zorg, onderwijs (MBO/HBO) en bedrijfsleven. Daarin heb ik verschillende functies gehad. Uitvoerend, management, en adviesfuncties. Als coach heb ik in individuele trajecten gewerkt, maar ook met groepen en gezinnen. Daarnaast ook als jongerencoach en netwerkcoach (als onderdeel van eenzaamheidsbestrijding).

 

Opleidingen: 

Sociaal Pedagogische hulpverlening, Supervisie en consultatie, Hoger management, Bedrijfskunde, Budgetcoach